14 Ağustos 2014 Perşembe

Turbobit Premium Üye Olarak Özetlerimizi Turbo Hızda İndirin

1 haftaalık üye olup 7 TL ödeyin. Sonra sitemizdeki tüm özetleri [7 TL ödemeniz] ile 5 dakikada indirin.  Aşağıda nasıl üyelik alacağınızı resimli anlatım mevcuttur. Resimdeki talimatları ve yazdıklarımızı takip ederek hemen premium üye olup tüm özetleri sadece 5 dakikada bilgisayarınıza indirin. Hemde 7 TL ödeyerek. sistem güvenilirdir. Ödemenizde gerçekleştiği anda özetleri indirmeye başlayabilirsiniz. Peki neden premium üyelik. Çünkü normal üye olarak bir özet indirirseniz. Diğer özeti indirmek için 10 dakika beklemek zorundasınız. Bu da sizin için baya bir zaman ve emek demektir. Bir kerelik ödeme yaparak turbobit premium kodu alıp tüm özetleri aynı anda beklemeden son hızda indirebilirsiniz.
Turbobit üyeliğkte en küçük tarife 1 haftalık. Bunu almanız sizin için yeterlidir. Diyeceksinizki 1 haftalık üyelik alıp tüm özetleri 5 dakikada indirecem ozaman neden 1 haftalık. Özetleri indirdikten sonra kalan tüm gününüzü
film, oyun, program indirmeyle geçirebilirsiniz. Yani turbobit premium üyelik ile 5 saatte indireceğiniz bir filmi 20 dakikada indireblirsiniz bilgisayarınıza. Bağlantı kopması, elektrik gitmesi sonucu indirmeleriniz boşada gitmez. Kaldığınız yerden sonradan devam edebilirsiniz. Bu konuda yardım isteyen olursa altta yorum atsın yardımcı oluruz.

öncelikle siteye ücretsiz üyeliğinizle giriş yapın

sonra resim-1 deki gibi turbo access linkini tıklayın

ardından açılan sayfadan önce ödeme yönteminizi seçin, sonrada yan taraftan
tarifenizi seçin ve ödemeyi onaylayın

ödeme onaylanınca otomatik premium a yükselirsiniz. Artık hangi özeti premium olarak
indirirseniz beklemeden son hızda indirirsniz.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder